15.08.11

pirmdiena, 15. augusts

pirms mazliet vairāk kā nedēļas (06.08.2011.) mana draudzene tika izdota pie vīra. svinības mazliet ieilga, tāpēc ieraksts par to top tikai šodien.

kāzu viesiem ir divas top problēmas. pirmā, kas manā gadījumā nebija liela problēma, ir KO VILKT!? otrā- KO DĀVINĀT!?



tātad, ar pirmo problēmu ātri tiku galā. kāzas esot paredzētas baltos, rozā un zelta toņos un galvenais esot nevilkt melnu. uz svinīgo daļu gāju balts svārkos un topiņā. uz saviesīgo daļu, ērtības labad, uzvilku bikses. un pārējās svinību dienas vēl pāris reizes pārģērbos.
otrā problēma lika palauzīt galvu. tā kā ielūgumu uz kāzām saņēmu gandrīz pēdējā brīdī, bet priecājos, ka vispār saņēmu, tad nebija ne laika iekrāt naudu, ne laicīgi izdomāt dāvanu.
domāju, domāju, domāju un gandrīz jau kritu panikā, kad uzgāju rakstu portālā meitenem.lv . Nolēmu uzmeistarot ko līdzīgu.
Nopirku kartonu, auduma maisiņuskrāsainas konfektes, šokolādes monētas, piparus. Bet visu pārējo atradu mājās.
No kartona uzlocīju kasti ar vāku. To var darīt dažādos veidos, bet man patīk vienkāršas lietas, tāpēc izvēlējos locīt vienkāršu kasti. Šeit pamācība.
Kaste ar vāku
ņēmu maisiņus un tos piepildīju.
divas sirdis- mīlestībai,
rīsi- pārticībai,
pipari- asumiņam,
krāsainas konfektes- saldiem un krāsainiem dzīves brīžiem,
un vienā maisiņā naudiņa.
piepildīta kaste
no atlikušā kartona izveidoju kartiņu un uzlocīju taureņus ar, kuriem dekorēju kasti. arī taureņi spēlē savu simbolisko lomu šajā dāvanā. taureņi aiznesot vēlēšanās tuvāk debesīm, lai tās piepildās.
maisiņus kastē. vāku virsū. dāvinam!
taureņi



 jaunais pāris bija ļoti priecīgi par dāvanu. un tā jau arī ir- paštaisītās dāvanas nes lielāku prieku gan dāvinātājam, gan dāvanas saņēmējam.
šis pāris ir kopā jau piecus gadus un apbur ar savu milzīgi starojošo savstarpējo mīlestību. un viņi ir viens no tiem pāriem, kas priecē tāpēc, ka precas aiz tīras mīlestības (pēdējā laikā nākas dzirdēt tik to vien, ka visi precas, jo gaida bērniņu). Evita un Sergejs ir uzdāvinājuši man pozitīvismu un ticību mīlestībai vismaz līdz vasaras beigām.

Es un jaunais pāris
Runā, ka es precēšoties nākamā. beidzot man izdevās noķert līgavas pušķi. pirms tam, laikam vēl jāpagaida, kad apprecēsies visas tās, kuras ķērušas pušķus pirms šīm kāzām. un vēl tāds nesvarīgs sīkums kā bildinājums.

kāzas nodzertas kārtīgi (pēc latviešu tradīcijām kāzas ir jādzer), un jaunlaulātie aizbrauc savā dzīvē.

bet šīs vēl nav stāsta beigas. stāsts ir tikai tik tikko sācies!
Lai līdzens ceļš!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru