12.10.19

Zemesriekstu sviests


Nepieciešams:

  • 1 tase zemesriekstu
  • šķipsniņa sāls

  • virtuves kombains vai dzirnaviņas,vai blenderis
  • cepeškrāsns
  • trauks uzglabāšanai
Pagatavošanas laiks: aptuveni 60 minūtes

Gatavošana:
  1. Krāsnī apgrauzdēju zemesriekstus. Liku aukstā krāsnī, uzgriezu 200 C grādus , pēc 15 minūtēm ņēmu ārā.
  2. Zemesriekstus atdzesēju.
  3. Iebēru blendera krūzē un ar rokas blenderi blendēju līdz viendabīgai masai. Sākumā zemesrieksti pārvēršas drumstalās, tad sausā putrā, visbeidzot krēmīgā masā. Pievienoju šķipsniņu sāls un vēl mirkli blendēju.
  4. Ieliku sviestu burciņā un glabāju ledusskapī. Runā, ka šādi pagatavots zemesriekstu sviests ir derīgs nedēļu.
Brīdinājums!!! Šī recepte var nobeigt jūsu virtuves kombainu! Pārliecinieties, ka kombains ir paredzēts riekstu malšanai!

Lai labi garšo!

1 komentārs:

  1. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst