29.10.11

sestdiena, 29. oktobris

[BubiS] sen neko nav rakstījis.
ne jau tāpēc, ka man apkārt nekas nenotiek, bet gan tāpēc, ka nav laika klačoties. esmu tomēr atradusi laiciņu vienam mazam ierakstiņam.

Iecavnieki saka, ka viņiem tualete pie futbola laukuma nav vajadzīga.
(spied uz pogas "lasīt tālāk")

šie ņēmuši un ievēluši tualeti upē. un šī NAV pirmā reize. iepriekš, kad redzēju šādu parādību nebija paķēries līdzi fotoaparāts, bet, kad vēlāk gāju vēlreiz garām ar fotoaparātu, tad tualete jau stalti stāvēja savā vecajā vietā.

tauta saka, ka grib čurāt upē, tur pat arī peldēties un tajā pašā ūdenī grib ķert zivis. bet pēc tam viņi lepojas ar savu skaisto upi, kurā dzīvo zivtiņas, pīlītes, bebri un ūdri, tur pat peldas arī vēži un čūskas. iespējams, ka vēl kāds man nezināms radījums mājo Iecavas upē... ak, jā, un tur pat peldas arī tualete.
no sērijas "kur ēdu, tur kakāju".

var jau būt, ka šis ir kaut kāds neekoloģisks veids kā tualeti iztīrīt. vai mājiens, ka to pienācis laiks izdarīt.. bet to visu jau var darīt arī mazliet citādā veidā.

manā skatījumā šī ir visnotaļ interesanta parādība, ko ir vērts papētīt un par, ko ir vērts aizdomāties.

P.S. man tomēr gribētos redzēt kā cilvēki nopūlas, lai tualeti dabūtu iekšā upē. un pēc tam arī tos, kas velk viņu ārā. varētu izskatīties visnotaļ aizraujoši.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru