18.02.11

piektdiena, 18. februāris (papildināts)

tik daudz darāmā, tik maz laika.

dienas jautājums: vai ir iespējams pārdot NEKO?

es domāju, ka labāk nopirkt neko, nekā kaut ko, kas beigās izrādās nekas.

vai kādreiz esiet vīlušies produktā, ko jums piedāvā? daži sasola visādus brīnumus, bet izrādās, ka tas ir tas pats nekas. vien veltīgi izšķiests laiks un enerģija.
nekas jebkurā gadījumā var izrādīties arī kaut kas. un pats labākais ir tas, ka nekas nekad nesagādās vilšanos. jo tas galu galā arī nekas nebūs.
un vēl viens arguments kāpēc arī nekas ir tīri labs produkts- cilvēkiem apkārt ir tik daudz visa kā, ka kādreiz gribas vienkārši apsēsties un redzēt neko, lasīt neko, nekur nebūt un neko nedarīt.

ilgu laiku meklējot atbildi savā galvā, to beidzot atradu. IR iespējams pārdot neko. un labs pārdevējs pat pārliecinās par to, ka tieši tas ir tas vienīgais, kas vajadzīgs. kādu laiku pircējs jutīsies ļoti laimīgs un pārliecināts, ka tieši šis produkts ir bijis viņam nepieciešams.
ar šādu lielisku pārdevēju es un mana mamma sastapāmies Horvātijā. nopirkām trīs pudeles alkohola, laimīgas un pilnā pārliecībā, ka izdarījām pareizi, gājām prom. bet nepagāja ilgs laiks, kad mēs apjautām, ka tas nebūt nebija tas, kas mums bija vajadzīgs. tomēr tas deva iemeslu paplašināt smaidu par savu muļķību.

jauku nedēļas nogali! izballējieties!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru